lunes, 29 de enero de 2018

Astros Naranja-C.B.S Piratas Valencia 27/01/18 (Versió valencià)


El dissabte als pirates li tocava el partit de tornada de la Lliga Autonòmica contra Astros Taronja, després de dos partits on van mostrar tot el potencial arribant a la novena entrada, i marcadors bastant ajustats, als bucaners els va tocar baixar-se dels núvols i acabar el partit en la vuitena entrada per diferència de 10.
Salutació del final del partit
Pablo a primera base
En un dia a l'espera de la catastròfica gota freda, els Pirates van preparar el seu vaixell sense preocupar-los el que pogués passar amb el temps, netejant la coberta i les armes perquè estigués tot llest.
La trobada donava començament a les 14:30 amb el sol radiant en els cels de València. Amb Astros Taronja com home club, els tocava a Piratas començar al bat i enfrontar-se a Luis Galícia, entrenador de Pirates, que començava com llançador d'Astros en el monticle. Van ser bones les sensacions dels bucaners en els primers torns al bat, amb la pólvora carregada en els canons esperaven la seva oportunitat per connectar bones garrotades. Els primers torns del llançador no tenia agafada la zona i pirates plena les bases en els primers tres torns. Aviat pujarien les primeres carreres al marcador dels pirates amb una palada de Manu entre el center i el right que va aconseguir impulsar dos carreres de Pablo i Álex. Amb dos carreres a dalt van arribar els tres outs i era ara quan els tocava als corsaris defensar.

Andy sempre grandíssim dalt del monticle
La tripulació que va començar el partit en la coberta van ser com va ocorrent últimament Manu i Andy com a parella receptor i llançador, i tots esperen que seguisca sent així, ja que estan realitzant un grandiós treball. Dins del diamant estaven Pere en primera, Álex en segona, Alejo en tercera i Julio en el short stop, com a jardiners en l'exterior del vaixell pirata Pablo en l'esquerra, Juanma al centre i Pinya en la dreta. La defensa es va comportar fort en el terreny i solament van permetre que els Astros els empatessin a 2 en el marcador, encara tenint grans bats de divisió d'honor.

La segona entrada també va tenir un bon atac dels bucaners que van aconseguir que un altre jugador arribés a trepitjar la base de home avançant-los una altra vegada en el marcador i posant pressió en l'equip d'Astros. En aquesta mateixa entrada Astros també va poder empatar el partit però no tenien l'opció d'avançar-se en el marcador.
David tirant-se amb tot a por una bola
Va ser la tercera entrada on pirates va tenir una de les seves tan poc desitjades males entrades, va encaixar 5 carreres que van doldre i van baixar l'entusiasme dels jugadors. La quarta entrada no va ser millor i amb un atac on no s'aconseguia a connectar cap pal i una defensa que va permetre altres 4 carreres més, els Astros aconseguien posar una diferència de 12 a 3. Andy va ser canviat per Tex en la lloma perquè aquest acabés el partit i també van entrar els canvis de Vincent per Álex i Mazcu per Pinya.
En la cinquena entrada un pal de Juanma entre el left i el center li va permetre arribar a segona base i després dels torns al bat de Tex i Pere arribar a sumar l'última carrera de pirates en aquest partit. A partir d'aquí el partit va agafar ritme i cap dels dos equips permetia al seu adversari aconseguís bases. Van ser amb comptagotes com van arribar les dues carreres que necessitaven els Astros per poder acabar el partit per diferència de 10 i aquestes la van aconseguir una en la setena i una en l'octava. Aquesta última va fer que el partit finalitzés una vegada el jugador va xafar el home, ja que com els bucaners ja havien batejat i no tenien l'oportunitat de llevar la diferència.

El míster donant indicacions
El partit va finalitzar amb la victòria dels Astros per 14-4 en una trobada on els pirates van començar potents al bat i que si no fos perquè van tenir un parell de males entrades haguessin aconseguit finalitzar un gran partit. El que té de bo aquest partit va ser veure que la pólvora dels canons no aquesta mullada en els cellers del vaixell i que pirates té força a l'atac. El no tan bé és que l'equip va tornar a baixar els braços en parts de la trobada, permetent així que l'altre equip es desenganxés en el marcador. Piratas està començant a mostrar coses que fa que els altres equips els tinguin en consideració per tant no es pot permetre baixar els braços a cap moment i ha de lluitar fins al final. Se'ls veu que aquests bandits estan aprenent bé i com més els agrada, que és divertint-se i estimant aquest esport. Prompte Piratas trobarà la seva primera victòria en aquesta Lliga Autonòmica.
El receptor preparat a rebre la bola
En les properes trobades el vaixell navegarà contra La Isla i contra Gandia, a veure si hi ha sort i poden aconseguir l'esperat tresor. Si no doncs sempre els quedarà el seguir aprenent.

Yo ho ho ho un gran pirata sóc.






No hay comentarios:

Publicar un comentario