lunes, 26 de febrero de 2018

Gandia vs Piratas 18-02-2018

Era diumenge i València estava desitjosa de beisbol, sobretot els nostres Piratas que volien repetir l'èxit aconseguit en el partit anterior, on es van dur la seva primera victòria en la temporada.
El cel no acompanyava les ganes dels grumets, ja començava a plovisquejar i les il·lusions es van anar convertint en dubtes, malgrat tot això es mantenia l'esperit, les ganes i sobretot l'esperança que es jugaria.
Els bucaners van quedar a la botiga Ball Game a les 8:20 h per esmolar les seves armes i posar a punt els seus canons, aquesta jornada els tocava creuar el riu Túria i viatjar fins a la safor, on els amics de Gandia feien tot el possible per arreglar el terreny de joc i poder començar el play.
Quan els filibusters van arribar al port de Gandia, tot indicava que es podia jugar i així va ser, els jugadors es van posar les potes de pal i els garfis per iniciar l'abordatge de la comarca central valenciana.
El partit començava i els Piratas atacaven el diamant amb Pablo de primer bat, seguit per Vincent i Julio, els Piratas  no van començar gens encertats al bat ja que els tres van ser strike out, ajudats, és clar, pel llançador de Gandia, el número 10 , Fran.
Tocava el canvi i la tropa pirata sortia a la defensa amb el seu famós Yooo Hoo Piratas ressonant en el camp, l'equip defensava el terreny amb la ja nomenada parella de llançador i receptor Mandy, composta per Andy en el monticle i Manu al home, en primera base Parchísman, Pere, a la segona base l'infant de la patrie, Vincent, al  short, l'home meravella, Julio, i en tercera base el doctor, Armin, al centre del jardí, el xic de la terreta , Juanma i en els laterals del field  Pablo, amb "P" i Alejo que tenia a la seva família a les grades i venia a demostrar, així es tancava la defensa titular.
Manu amb un strike out.

Les primeres entrades van anar passant però el marcador seguia totalment immòbil, fins a la quarta entrada on els pirates van treure tota l'artilleria i comencessin a bombardejar la platja de Gandia a força de hits, en aquesta entrada van entrar nou carreres per als de la capital del Túria que estaven completament on fire,finalment els de la safor van aconseguir treure els tres out i es van disposar a intentar donar-li la volta al marcador però una extraordinària defensa dels de la capi va aconseguir deixar el lluminós local a zero entrada després entrada.
La destralada Francesa.

Arribava la sisena entrada amb el bat per als bucaners, que buscaven augmentar l'avantatge, obrien l'entrada Julito meravella, el doctor, Armin i la part davantera de Mandy, Manu. Juliol amb un preciosa línia va aconseguir col·locar-se en primera base i va arribar el torn d'Armin que amb una canonada va enviar la pilota més enllà del jardí dret, anotant i impulsant la desena i l'onzena cursa.
Finalment el partit es va tancar en el setè  inning per diferència i els Pirates van tornar a cridar des d'on millor es crida, el monticle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario