martes, 13 de febrero de 2018

Partits de la Lliga Autonòmica del 8 al 11 de febrer de 2018


Partit de la Lliga Autonòmica Aleví entre Fènix Blau i Pirates València 08/02/18



El dijous a la vesprada el camp de beisbol i softbol del riu del Turia es posava de gala per a celebrar el partit entre Fènix i Piratas. Els xicotets corsaris començaven el partit amb l'emoció de la qual gaudeix tot el que porta una camisa pirata posada. 

Les primeres dues entrades l'equip va fer un gran treball tant en defensa com a l'atac. Va ser a partir de la tercera entrada quan l'equip se'n va anar del partit i no trobaren la forma de portar el vaixell a aigües tranquil·les. En la defensa Kaelig va realitzar un gran treball, ajudant així al fet que l'equip no aconseguira més carreres en contra. A l'atac els pirates van aguantar amb un marcador ajustat fins a la quarta entrada, amb carreres per igual en els dos equips. Però els forts pals dels jugadors del Fènix al outfield van fer mossa en la defensa pirata i a partir d'aquesta entrada es van distanciar al marcador. L'equip no va aconseguir reconduir el partit i Fènix va aconseguir la victòria per una diferència de 20-8. 

Els pirates s'anaven a casa desil·lusionats però al mateix temps amb ganes, ja que aqueix mateix diumenge tindrien l'oportunitat de tornar a poder gaudir del seu estimat esport i tornar divertir-se amb els amics que fan sobre el camp. 

Partit de la Lliga Autonòmica Aleví entre Criolls Castelló i Pirates València 11/02/18 

El diumenge l'equip quedava en el port de València per a traslladar-se en el vaixell fins a Castelló on els pirates gaudirien d'un feliç matí en el camp junt els seus amics de Criollos. Els piratilles després del dijous venien amb ganes d'aconseguir realitzar un bon partit contra el millor equip de la lliga. 

A les 11:30 donava començament el partit amb uns pirates il·lusionats per fer el millor treball possible. En tot moment el pitcher dels Criollos va mantenir un gran nivell i no va permetre omplir cap base en les dues primeres entrades. A la defensa l'equip va millorar considerablement en diferència al partit del dijous i no permetien que cap jugada del quadre acabara en carrera. Tan sol arribaven les carreres a favor dels de Castelló amb batazo al outfield. Conforme el partit anava avançant els pirates anaven rebent carreres i açò els va fer anar baixant els braços a poc a poc. Açò al costat dels records del partit del dijous va fer que l'equip es desanimara més encara. Pirates va acabar perdent amb un marcador de 18-2, encara que tot s'ha de dir ells tenen un dels millors pitchers de la lliga i són un gran equip. 

A els bucaners ara els toca reprendre els entrenaments, després de no poder entrenar dues setmanes a causa de la pluja caiguda a València, i millorar tant al bat com a controlar l'ànim durant els partits. Amb els entrenaments l'equip millorarà i els resultats prompte arribaran. La part positiva dels partits és que l'equip es va divertir i va aprendre, i açò és el més important d'aquest esport, amb açò les victòries arriben soles. També gràcies a l'equip de Criollos pel bé que es van portar amb tot l'equip de Piratas, s'agraeix un tracte així. Ara toca esperar la pròxima jornada per a poder unflar les veles i navegar. 

Partit de la Lliga Autonòmica Beisbol entre Pirates València i Gandia 11/02/18 



Per fi va arribar la primera victòria de Pirates en aquesta Lliga Autonòmica davant un rival directe en la classificació com és Gandia. 


Armin lanzando uno de sus misiles
Un sol radiant obria el dia en la ciutat del Túria, amb una bona temperatura contant en com ha transcorregut la setmana. Com se sol dir feia un dia perfecte per a jugar a BEISBOL i açò s'havia d'aprofitar. Els pirates com sempre van quedar una hora i mitja abans de començar el partit, per a netejar les armes i la coberta, prácticar les tècniques d'assalt i concentrar-se per a realitzar el millor treball possible. Només acabar el partit entre La Isla i Antorcha amb el marcador 4-9 a favor dels visitants, Pirates ja estava llest per a eixir al camp amb la que ja és la típica parella pitcher/catcher d'Andy i Manu. En el infield Pere, Álex, Armin i Julio, i en el outfield Alejo, Juanma i Pablo. 

El partit va començar amb un grandiós treball d'Andy en el monticle i aquest treball continuaria durant tot el partit. En connexió amb Andy tota defensa estava concentrada i ràpidament van aconseguir els 3 outs en la primera entrada. Ara els tocava carregar els canons i fer-los rugir, i així va ser, prompte l'equip es posava a dalt en el marcador 3-0. 

Andy siempre tremendo en la loma
Les següents entrades l'equip seguiria realitzant un treball en defensa impressionant, no deixant que Gandia prenguera massa bases i amb Andy controlant en tot el moment el partit. En la sisena entrada Andy va ser rellevat per Armin en la lloma. Armin va finalitzar el partit com pitcher amb un grandiós treball. En quasi tot el partit no va haver-hi treball per a la defensa es va haver d'esforçar poc gràcies al gran treball dels pitchers. Al bat les carreres seguien pujant i en la setena entrada l'equip ja tenia una diferència de 9-0, tan sol necessitaven una carrera més i el partit acabaria en diferència. Aquesta carrera no va arribar i el partit va finalitzar amb aquesta diferència en el marcador i amb una tremenda alegria de tots els jugadors de Piratas. Els bucaners per fi aconseguien pujar al monticle i cridar el tan esperat YO HO YO HO YO HO PIRATAS, tan sol reservat als vencedors dels partits. 

Marcador en la novena entrada
Ara els tocava anar a celebrar-ho en la desena entrada, van obrir les botelles de rom i brindant per les victòries que queden per arribar. Felicitar a tot l'equip pel gran treball realitzat i per l'esforç que es veu que comença a aconseguir els seus fruits. Ara queda seguir entrenant per a millorar i es veu que aquests corsaris estan llests per a donar guerra a tots els equips que es posen davant. Sempre aprenent, gaudint i divertint-se del seu estimat esport el BEISBOL. 

Yo ho ho un gran pirata sóc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario