martes, 17 de abril de 2018

Dissabte Pirata 14-4-18

Dissabte es despertava sabent que anava a ser un dia per al goig de la tripulació Pirata.
Començava el dia amb un partit Aleví, s'enfrontaven els grumets Piratas, contra els Criollos de Castelló.

No era la primera vegada que s'enfrontaven els dos equips. Els de Castelló estaven a la segona posició a la classificació, sense haver perdut cap partit, sent potser l'equip més complet de la lliga Aleví.
Però allò bo que tenen els nostres menuts, és que no els fan por els reptes i es creixen davant les
dificultats, i no van posar gens fàcil el partit, van lluitar, batearen, van saltar, van llançar i van córrer com si foren professionals, els Piratas tenien aquest brillantor a la mirada que tan sols pot tenir un xiquet quan gaudeix amb el que fa.
Aquesta passió es va contagiar a les grades, grades que aplaudien cada jugada, s'emocionaven amb cada out, i aplaudien cada carrera.

Dani, anotando carrera


I els Piratas entrada a entrada retallaven el marcador, els de Castelló temien per la seva imbatibilitat.

Tot anava bé, però una xicoteta lesió va traure al nostre capità Daniel Sánchez del partit, deixant a la nostra nau sense un jugador, però no penseu que això va aturar als seus companys, amb coratge van seguir bateant sense parar.




La victòria en el marcador es va anar cap a la borera nord del Millars, però aquí, en el Rio Túria, es van quedar els nostres campions, que van forjar un gran partit i van demostrar a tots que amb passió i il·lusió tot treball ben realitzat té la seva recompensa

Ambas novenas juntas tras el partido

Però el dia Pirata no acabava amb el partit, Pares, mares, fills, junta directiva i cos tècnic van compartir un dinar com a recompensa a tant d'esforç.

El sol pujava al més alt i l'equip sènior es preparava per al seu partit inaugural de la Lliga Sud-est de la Primera Divisió, el rival, La Isla.
Un partit intens des del principi, els nostres bucaners van començar la primera entrada amb una
sorprenent autoritat, deixant en la primera entrada cinc carreres a favor dels Piratas donant-los un
avantatge inicial molt important.

La primera entrada marcà l'esdevenir del partit, els Corsaris en cap moment van permetre que la novena Isleña s'avancés en el marcador, tot i que anaven acostant a poc a poc marcant cada vegada més carreres l'equip Pirata no permetia que el marcador es distanciés, mantenint sempre un menut avantatge al marcador.
En la novena entrada, el resultat final va ser 16 carreres a favor dels Piratas i 10 carreres per als de la Isla.
La tensión se notaba en el dogout


Un partit tens i emocionant de principi a fi, dos equips que des dels seus inicis sempre s'han respectat, un partit dels que es gaudeixen, i com sempre que juguem amb els nostres companys de La Isla, un partit on tots dos equips gaudeixen de jugant junts.

Sens dubte el partit de tornada, serà igual d'interessant i emocionant.




Mentre el sol queia, alguns Piratas es reunien fora del camp, i analitzaven el partit, gaudint d'una victòria entre amics i contra amics, com deia Billy Bean : “Qui no es pot enamorar d'aquest esport?”

No hay comentarios:

Publicar un comentario